Jomar Maridal har lagt ut gunstige videreforbindelser ut i verden i forhold til rutetabellen fra Kvernberget til Oslo, Bergen og Stavanger. Litt av hensikten med dette er å gjøre folk mer oppmerksomme på at rutetilbudet til og fra Kristiansund er veldig godt i forhold til transfer videre. 
ara 1

Oversikten viser destinasjoner det kan bestilles på gjennomgående billett med SAS og deres partnere, med avgang videre maks 2 timer etter ankomst på transferflyplassen. Fordelen med å bestille billetter gjennomgående er blant annet at passasjerene kan slippe unna med så lite som 40 minutter på Gardermoen, Flesland eller Sola, fordi de ikke trenger å gå ut i innsjekkingshallen, sjekke inn bagasje på nytt og igjen gjennom sikkerhetskontrollen. Gjennomgående billetter er dessuten ofte rimeligere enn hva folk tror, og jeg ønsker også at flere bruker lokalflyplassen sin, i stedet for å kjøre over til Molde fordi at ”Norwegian alltid er billigere”.

Maridal håper dette bidrar til at flere velger Kvernberget. Mange er jo ikke klare over at man kan fly fra Kristiansund til København på under 3 timer, New York på 10, eller til Nice på 5.
ara 2