Merkelig vær ute på kysten der det veksler mellom regn og klar himmel på kort tid. Turistene her ute synes  det er flott, og de er ute uansett. Det er bra trøkk i trafikken her ennå. Her litt fra lørdag.

raf 2

Fra lørdag kveld en halv time før det kom mørke skyer og regnvær. Et par med en liten jente for å se på solnedgangen. Kvitholmen fyr i bakgrunnen.
raf 3
Fra vest kom det ganske raskt tunge skyer nordover.
raf 4
Politiet kom i full fart med to biler fra byen ved 22: 30 tiden, men de kom tilbake fra retning Vevang  etter 3-4 minutter. Ukjent hva de var ute på.

raf 1

Noen står dessverre enda i veibanen utenfor fiskerampene med stanga. Sjåfør Arnfinn Rønning på turistbussen kom sigende sakte med 43 overlandsturister, og det er heldigvis av den forsiktige sjåførsorten. Andre med vogntog og semi har bunngass her.
raf 5

I løpet av dagen spang en mink de 3-400 meterne fra Hulvågen over bruene til den andre siden. Egentlig skulle man ha hatt et  salonggevær her i stedet for kamera slik den dreper alt levende av fugleunger utpå holmene her. Et gevær er tilgjengelig neste gang slikt er å se.
raf 6
Det var dårlig med fisk selv på flo sjø i kveld for Tom Helstrand og Ellen Karlsen som bor på Løten i Hedmark. Tidligere hadde de vært inne ved Øksendal og fått mye storsei, så de ble vel litt bortskjemt inni fjordene.