De som holder på med fjernstyrte motoriserte modellfly, hadde samlet seg på flyplkassen på Kårvågmyra i dag. Samlingen stod i regi av Hustadvika Modellflyklubb, men det kom andre også; eksempelsvis fra Fræna. Modellflygjengen holdt på hele dagen.
fhk 1
Her er Stein Ingolf Nerland og minstejenta Helene Dalseng Nerland som er veldig interessert i hva pappa holder på med. Her en stor drone med elektriske motorer som en ørn fra Kårvågberget var svært interessert å se nærmere på.
fhk 3
Helene ( 11) får lære av pappa å fly en gang i blandt, og dette skal hun lære seg . Her ved noe droner de hadde tatt med seg fra Tornes hvor de bor. Den bakerste med " svenskfarget topp" skal de selge. Den fløy veldig flott da vi så den i aksjon.
fhk 2

Rundt 20 modellflyentusiaster hadde tatt turen hit i dag. På banen i Malmefjorden i Fræna får de ikke bruke fly med forbrenningsmotor grunnet støy. Men her på Kårvågmyra er det langt unna bebyggelse og ingen blir sjenert.
fhk 4
Frank Jacobsen fra klubben har koblet to sendere opp på flyet til Bent Botten. Han kunne koble ut når han ville , så Botten kunne kjøre selv under opplæring. 
fhk 5
En nødlanding ble plutselig varslet da noe ble feil med styringen oppe i luften. Men vedkommede som fikk feilen, styrte flyet relativt bra ned. Litt hard landing, men ingen brekkasje.