I dag har vi vært innom Molde Dyreklinikk som ligger litt vest for sentrum i byen. Det var en flott avdeling for dyr. Klinikken er godkjent av den norske veterinærforening. og er  en av to klinikker i Møre og Romsdal som har denne godkjenningen. Godkjenningen innebærer kvalitetssikring av hele klinikken. Det omfatter alt fra lokaler, kompetanse hos alle medarbeidere, sikkerhet og kvalitet på medisinsk teknisk utstyr, daglige rutiner, HMS og renhold. De som arbeider med dyr her består av 3 veterinærer, 1 dyrepleier og 2 assistenter.


hund 2
Linda Smenes fra Averøya var innom med sin lille griffonvalp Linus for årlig kontroll, sertifikater og sjekk. Veterinær  Monica Folland utførte diverse små inngrep, og den lille hunden var merkverdig rolig. Litt skeptisk var nok eieren allikevel.( Foto: Bjørn Ove Angvik)
hund 3
Flotte moderne lokaler. Ute på venterommet kom faktisk enda flere slike griffon-hunder som skulle til sjekk og som var i slekt med den lille sorte hunden til Linda Smenes. ( Foto: Bjørn Ove Angvik)
 Molde Dyreklinikk