Kommende lørdag vil instagrammere fra hele fylket møtes på Atlanterhavsveien. Da er det klart for det som kan bli Norges største Instagram-treff - InstaMeet.
Hvor mange som kommer til Atlanterhavsveien og Kårvåghallen lørdag 6. september, er det ingen som vet. For treffet er helt uhøytidelig, og det er ingen påmelding i forkant. Og værmeldingene er gode. 
instagram
 
- Ryktet har spredt seg på Instagram. Vi opprettet en brukerkonto for treffet (@instameetnorway_mr), og så langt har over 600 personer knyttet seg til den. Og det er mange, ikke bare fra vårt fylke, som har sagt at de kommer, sier Christer Olsen, som hadde idéen til treffet.
 
Det vil bli god tid til fotografering under treffet. Og deltakerne vil få mulighet til faglig påfyll, som skjer i Kårvåghallen med oppmøte fra klokka 12.00. NRK-naturfotograf Kjartan Trana vil fortelle hvordan ta gode naturbilder, og Christer Olsen vil dele sine erfaringer om Instagram - og hvordan man skal få flere følgere. 
Olsen etablerte for to år siden kontoen @ilovenorway som i dag har 143.000 følgere. Så langt er det postet over 1 million bilder merket med #ilovenorway eller #i_love_norway.
 
Det blir også tatt gruppebilde av deltakerne - selvfølgelig med Atlanterhavsvegen som kulisser.
Arrangementet er gratis for deltakerne. 
 
Treffet arrangeres av lokale entusiaster, som alle er ivrige på det sosiale mediet Instagram: Christer Olsen (@christerolsen_) fra Aukra, Harald A. Kalvøy (@hkalvoy) fra Averøy og Per-Kristian Bratteng (@pkbratteng) fra Molde.
 
For ytterligere informasjon:
Christer Olsen tlf. 983 02 337
Harald A. Kalvøy tlf. 907 56 403
Per-Kristian Bratteng tlf. 916 14 012
 
Sjekk også på Instagram: @instameetnorway_mr