Lanullva på Lyngstad i Eide  som strikker skikkelige ullklær, har fått Verdiskaperprisen på Nordmøre. Det er Sparebank 1 Nordvest og Mediehuset Tidens Krav som står bak denne prisen. Lanullva ved leder Gunn Anne Lyngstad var fra bedriften og mottok prisen torsdag  kveld som er på 200.000:- kroner.
lan 8
Lanullva bruker kun lokale modeller i lokalt miljø for å vise fram kolleksjonen. Produksjonen omfatter  faktisk også en ullvare som ikke flåtten biter gjennom, og som er utprøvd av jegere.(Foto Vinje Ullproduksjon, Lyngstad)

lan 2

Daglig leder Gunn Anne Lyngstad og mor Brit Vinje Lyngtad (72) Sistnevnte er meget dyktig med strikkemaskiner og har vært med i utviklingen av produkter i lang tid i fabrikken.  nå har de fått Verdiskaperprisen på Nordmøre i skarp konkurranse med andre firma. ( Arkivbilde)
lan 2s
Brit Vinje Lyngstad startet opp i 1994 med ullklær, og er faktisk med enda rundt 50 år etter at hun kom fra Bud til Lyngstad. I 2006 tok datteren over  og startet en utvidelse av driften. (Arkiv)
lan 100
Bedriften har utsalg i en gammel oppusset brygge nede på handelsstedet Lyngstad. Brygga er fra slutten av 1800 tallet, og er et stilg lokale rett ved siden av fabrikklokalene. De har også nettbutikk for varene: Den finner du her: LANULLVA