Averøy Hundeklubb er 25 år i år, og har i den forbindelse laget til agility for hunder ; eller friidrett på et vis på morsmålet. Både folk fra Averøya og Kristiansund er kommet til helga, der innleide instruktører rettleder hundeier og hund rundt om i hinderløypene. Det er ikke alltid så greit.
bhund 1
Typisk scene fra grusbanen i Bådalen lørdag ettermiddag. Her fikser hunden lett et gennomsprang . Et godbit er alltid lurt å ha på baklomma da. (Foto : Bjørn Ove Angvik)
bhund 2
Brit Cecilie Kaibo fra Kristiansund med sin lagotto romagnolo med navnat Milo. (Foto: Bjørn O. Angvik)
bhund 3
Milo ble da svært så lydig etter hvert over hinderne som var laget. (Foto: Bjørn Ove Angvik)
bhund 4
Noen av deltagerne ; fra venstre Bente  Selnes, Tone Tennøy, Rita Dyrset, Wenche helseth og Edel Andresen. (Foto: Bjørn Ove Angvik)
bhund 5
Her den lille hunden til Tone Tennøy som svever over hinderet. Faktisk ble hun og hunden kåret til å være mest lik hverandre i en radiokanal forleden. På bildet Bente Selnes. ( Foto: Bjørn Ove Angvik)
bhund 7
Anita Lidal fra Kristiansund med sin bostonterrier er med her i helga.(Foto: Bjørn Ove Angvik)
bhund 6
Averøy hundeklubb har leid inn vante instruktører. Her Ingrid Askim fra Trondheim. Mannen er også med som instruktør her. Arrangementet foregår også søndag.(Foto: Bjørn Ove Angvik)
hund soenn
Søndag var det til tider ufyselig vær med regn og hagl også. Da ble det noen 5-minutter i le av brakka på Bådalsbanen.(Foto: Bjørn Ove Angvik)