klaverbank
Trafikken med skip inn Bremsnesfjorden er stor. Enten skal de til Skretting eller basen i Kristvika, men det er også mange som skal til Høgsetterminalen i Gjemnes og noen til Sunndalsøra. Her " Klaverbank" som hadde kurs for kaiene ved basen .( Foto: Gunn Henden)
klaver 2
" Viking Prince" på kurs mot kaiene på basen i Kristvika. (Foto: Gunn Henden)
klaver tert

"Tustna" ligger nå i opplag ved Kvalvåg gamle ferjekai. Ferja har vært i bruk til avløsning mesteparten av 2014. I sommer trafikkerte den turistferjeruten på Lysefjorden, som nå er overtatt av Fjord1. Det er ikke mange igjen av de klassiske fjordferjene med stor utsiktsalong over bildekket. Disse ferjene er spesielt godt egnet som turistferjer, og har derfor blitt tatt vare på for å kunne brukes i Fjord1 sine turistruter. "Tustna", som har meget gode manøvrerings- og sjøegenskaper, blir også brukt som avløsningsferje i diverse ferjeruter.( Foto: Terje Holm)
klaver 234

A/B Øyvakt, 25 x 6 m., levert 9. Desember 2007 som byggenummer 242 fra Brødrene Aa A/S i Hyen til Smøla Kommune. Toppfart  45 knop mot gamle nå A/B Intensiv som gjorde max. 40 knop. Bygget i karbonsandwich med karbonfiber fra Devold AMT og kjernemateiale fra DIAB. Den har 2 stk. MAN dieselmoter på hver 910 kW (tilsvarer 2 x vel 1200 hk.).( Foto: Håkon Bloch)
klaver 2c
Bilde fra Kristiansund havn 1.desember. Sundbåten " Angvik" og større forsyningsskip og ankerhånteringsskip ved Storkaia.