bv 1
Fra Buagrunnen idag der det store rørleggingsfartøyet " Solitaire" jobber med å sveise sammen rør og legge disse på havbunnen nordover. Et voldsomt prosjekt med norsk teknologi. Røret er rundt 80 cm i diameter ogskal bli nesten 50 mil langt. Supplybåtene blir små her. ( Foto:Oddgeir Skjevling, " Gularøy")
bv 2
Lasteskipet " Trans Carrier" kom inn mot våre farvann i dag. ( Foto: B. O. Angvik)
bv 3

M/S Skulebas, 36 x 8 x 5 m., hjemmehavn Måløy og norsk flagg, det er ex M/S Røyrbuen, SF -30 – S, fra Måløy, nå Fiskebåt/opplæringsbåt tilhørende Måløy Videregående Skole, bygd i 1974, men omgjort til ”opplæringsfartøy” for marine – og maritime fag i Sogn og fjordane.(Foto:Håkon Bloch)
bv 4

T/B BOA Odin, 36 x 15 x 7 m., bygd I 2010 som T/B  Svitzer Pemboke, Milford Haven, ligger på ”Knudtzon-Werringholmen” (Devoldholmen), det er en slepebåt tilhørende BOA Marine Services inc. i Trondheim.( Foto:H. Bloch)
bv 5


T/B Vivax, 34 x 13 x 5,8 m., bygd i 2008 og har Haugesund som hjemmehavn med norsk flagg.( Foto:Håkon Bloch)
bv 6

Lekter på slip på ”Mollan” (Kristiansund Mekaniske Verksted A/S), det er en tidligere foringslekter som skal brukes som arbeidslekter og tilhører Frei Taubåtservice. Den har ligget lenge ved Hjelkremkaia på Goma.  Frei Taubåtservice har to slepebåter, en ferge (Ole Jakob), en ferge gjort om til lekter, de har/ hadde en stor jobb på Tresfjordbrua og bruarbeid nede i Sogn. ( Foto:Håkon Bloch)
bv 7


 M/S Finest sjøsettes fra slippen på Mollan, er en arbeids/servicebåt. Det er jevnt og trutt med oppdrag her på distriktets største slipp for fartøyer. (Foto:Håkon Bloch))