For rundt 20 år siden ble Vidadukten i Vågen renovert utvendig med belegg og noe rustskader eliminert. I disse dager er de tstore vedlikeholdsarbeider påbruasom trolig sto ferdig mellom 1941 og 1945( ?) det var grunnet betong som hadde forsvitret og falt ned i Kranaveien at denne viktige brua påinnkjørselen til sentrum nå blir oppgradert.
via 1
Kranaveien har vært stengt et par dager grunnet arbeidet med brua. Det er foirmaet BMO på Kongsberg som jobbermed dette. Det er en av landets mest erfarne innen rehabilitering av bruer. ( Foto: Håkon Bloch)
via 2
Vann under stort trykk skjærer opp betongen. Det var BMO som også hadde arbeidet med utbedring av Omsundbrua fra 1981 for en tid siden. ( Foto:Håkon Bloch)
vvia 33 blaa
Her et bilde som kanskje er fra rundt 1940. Steinfylling til Viadukta er kommet til " landfestet " på brua. i da står det hvite Blåsvær-huset her på berget. ( Foto: Ukjent)
via 40 bn
Dettebildet er fra en album fra en tysk soldat som tjenestegjorde i KSU etter 1940. Her er Viadukta ikke bygd. ( Bildet kan vel være fra  før den tid )