På vår ferd hit og dit tar vi gjerne med litt fra steder vi drar gjennom. I dag i Ilsvika i Trondheim der den store 3T Treningsenterkjeden åpnet er flott nytt senter i et heller spesielt bygg; Elektrisitetverket i Ilsvika i byen  bygd 1914. 
elv 1
Her fra hovedhallen som er 12 meter høy og der traverskrana fra tidligere er tatt vare på. Investeringen er på 75 millioner kroner, der omtrent hele bygget er omarbeidet innvendig. Et tidligere kraftverk  til å få folk litt kraftigere lar seg høre .( Foto: Bjørn Ove Angvik)
elv 2
Fra " galleriet" i den store hallen.( Foto: B.O. Angvik)
elv 3
Kjelleren her var full av vann i 1 meters dybde da 3T kjøpte huset. Nå er kjelleren tatt i bruk i opprinnelig stand og utseende .( Foto: B.O. Angvik)
elv 4
Sykkelavdelingen var stappfull allerede fra første stund. Det var et flott anlegg her . ( Foto: B. O. Angvik)
elv 8
Bygget her er vernet og tatt i bruk i 1915. 100 år etter kommer altså 3 T her . Kjeden har 13 eller 15 treningssentere. Tidligere gikk en jernbanelinge forbi her .( Foto: Bjørn Ove Angvik)
blackburn
For 75 år siden så det slik ut her ved Trondheim Elektrisitetsverk. Tyskerne har hentet opp et Blackburn Skua som var med pååangrepet på " Scharnhorst" i Trondheim 13. juni 1940. 15 fly deltok, der 8 ble skutt ned. 7 piloter omkom , men 9 ble reddet og tatt til fange. Her holder en tysk vakt oppsikt med det britiske flyet. I 2008 ble det hevet et slik fly fra Trondheimsfjorden på 380 m dyp, og er under restaurering på Luftfartsmuseet. Det er det siste i verden av denne typen.