-Føttene skal du bruke hele livet, så de må du passe på,- sier Eva Hasseløsæter, fotterapeut  på Averøy Fotklinikk på Bruhagen da vi stakk innom. Vi får vite at spesielt menn har vært " litt slaskått" med å ta vare på føttene, men at det har vært litt bedring. Klinikken har en god kundekrets, og har også et spesielt lysapparat for å stagge neglesopp. Det er det mange som har, og er tykke negler som er porøse. Det finnes 200 forskjellige slike sopparter, men det finnes en rekke hjelpemidler. 
fot 1
Fotterapeut Eva Hasseløsæter har solid erfaring innen faget, og fler og feler skjønner viktigheten med fotpleie likt andre ting. ( Foto: Bjørn Ove Angvik)
fot 3
Det er godt å få slipt av gammel hud og  bearbeidet litt på føttene sa kunden som var innom . ( Foto: B.O. Angvik)
fot 2
Klinikken har et spesielt lys som skal ta knekken på neglesopp etter en tids bruk. Dette er det eneste i sitt slag mellom Bergen og Trondheim. ( Foto: Bjørn Ove Angvik)
fot 4
Det hører med en liten butikk også der saker og ting innen fotpleie er å få kjøpt.   Eva har telefonnummer 715 16 088 eller 913 14 812 hvis noen synes de bør ta en tur hit. Veldig godt da for føttene. Menn burde absolutt prøve litt stell. ( Foto: B. O. Angvik)