Offisiell åpning av Mobarn Panorama Barnehage på Averøy Torsdag 19. november 2015

Ordfører Ingrid Rangønes klipte snoren under den offisielle åpningen. Det var flott opptreden av barna, taler med gaveoverrekkelser, omvisning og servering.
Dette er Mobarns andre barnehage på Averøy. Den første barnehagen, Mobarn Røsandåsen Barnehage, ble åpnet i 2009.

Mobarn ble valgt som aktør til denne barnehagen i konkurranse med to andre private barnehageaktører. I første omgang har kommunen gitt garanti for drift av tre avdelinger. Mobarn har god tro på at det relativt raskt blir behov for flere barnehageplasser i Averøy, og valgte derfor å bygge 4 avdelinger fra starten.
mo 2


 

Barnehagen har i dag 42 barn og 12 ansatte, men kan ta imot inntil 72 barn. ( Foto: Marie Løvik)
Barnehagen stod ferdig i slutten av juli som avtalt. Det har vært en hektisk byggeperiode og Mobarn  berømmer både totalentreprenør, underentreprenører og prosjektleder i Møre og Romsdal Boligbyggelag for godt gjennomført arbeid.

 Norgeshus Meek Bygg AS har vært totalentreprenør for denne flotte barnehagen i boligfeltet Bruhagen Panorama på Averøy.  Norgeshus Meek Bygg AS er et byggefirma med 25 ansatte, hjemmehørende på Averøy.
Barnehagen er et moderne og funksjonelt bygg i to etasjer.

Barnehagen er bygget med 4 avdelinger og kan ta imot inntil 72 barn. Arkitekt er May Siri Bones fra Norgeshus. Hun har sammen med kolleger i Norgeshus gjort en glimrende jobb med tegning og prosjektering.

 Totalentreprisen er på ca. kr 26 mill. eks moms.
Mobarn er et samvirkeforetak som driver ti barnehager fra før (i Molde, Fræna og Averøy). Mobarn har ca 730 barn og 200 ansatte. Foreldre og firma er andelseiere, et medlemskap i MoBarn koster kr 300 for private og kr 1100 for firma og gir fortrinnsrett til barnehageplass i MoBarn.
mo 1
Ordfører Ingrid Rangønes som klipte snora med god hjelp av Therese og Johann. (Foto: Marie Løvik)