Det var fritt for skip over Hustadvika når uværet Ole stod på, men sent i går kveld var lys og se ute i leia; noen dristet seg over "vika" . Søndag gikk større skip over strekningen selv om det mildt sagt ikke er finvær. 
bbs 3
Regn og dårlig sikt og tungsjø når kjemikalietankeren " Azra S" dro forbi søndag ettermiddag på vei til Danmark. Ved Stadt var den kommet en time etter midnatt. ( Foto: B. O. Angvik)
bbs 4
" Cometa" var også på tur over Hustadvika et par nautiske mil bak tankeren. ( Foto: Bjørn Ove Angvik)
bbs 1
"Rockpiper" lå værfast i Kristiansund under storstormen på lørdag.  Skipet er 
159 x 36 x 7,5 m., bygd I 2012 og har Limassol på Cypros som hjemmehavn, Pipe Burying Vessel. Arbeider med å dekke rørledninger og andre bunninnstalasjoner med stein. Rederiet er Eigenaar BW Marine Cyprus Ltd. Limassol.( Foto: Håkon Bloch)
bbs 2

M/S Siem Garnet lå også i Kristiansund lørdag . Den er  91 x 23  x 8 m., bygd i 2010, Kristiansand er hjemmehavn og Norsk flagg. Overlevert fra Kleven Verft A/S til Singa Star, Singapore

4. november 2010 som siste skip  i en serie på 8. Det var i 2007 at Siem Offshore Inc. Inngikk en avtale med Sing Star som langsiktig samarbeid. Siem hadde opsjon om tilbakekjøp, dette omfattet 10-12 skip. Singa Star har 11,82% eierinteresse i Siem Offshore. Skipet er av Clean design og Comfort
Klasse og miljøvennlig. Skipet har Hybride Diesel-elektrisk/mekanisk fremdriftsystem med 3 dieselmotorer. ( Foto/ tekst: Håkon Bloch)