Superb dag i kystbyen Kristiansund der foreningen Kysten har sommerstevne disse dager. Værgudene spiller som sagt på lag så det monner. Her noen glimt fra byen i dag.
65 list
Valgkamp er lov å drive i finværet. Innvandrings og intergreringsminister Sylvia Listhaug var å treffe på Mellemværftet i dag. Vi skimter også Jan Steinar Engeli Johansen i lokalavdelingen i Fremskrittpartiet til høyre i bildet. ( Foto: Eirik Aukan)
65 a
Bøkkerarbeid og salg av tønner og linstamper var det visst her. (BN)
65 b
Karstein Warvik (på Jonas)...vi velger å skrive det har ryddet i en brygge han har og fant veldig mye rart. (BN)
65 c
Levende-Vågen damer ved det gamle stabburet til Brodkorbgården som i 1960 årene var frisør. To søstere; f.v Catharina Eilertsen og Berit Lysø som er leder for Levende Vågen prosjektet. ( BN)
65 stabb
Og slikl så stabburet og frisøren ut i 1910. ( Nordmøre Museum)
65 d
Her inne i det bitte lille lokalet er utstilt saker og ting laget av medarbeidere i Levende Vågen. Her stod en frisør i 1950-60 årene. Ryktene sier de solgte prevantiver for menn her. Det var nærmest tabu og et voldsomt hemmelighetskremmeri. Man kunne gå inn her og ikke si noe som helst; bare vise  et slags tegn med fingrene så fikk man det man var ute etter. ( BN)
65 e
Fra Johnsen huken og utenfor Børstrappa som de ville ha sagt i gamle dager ) BN)
65 f

" Amadea"kom også i dag med fin ramme rundt dagen i Nordmørsbyen. ( BN)
65 g
En treskøyte " Christiansund" bygd i 1984 på Nordmøre skulle visst selges. ( BN)
65 K
Nordmørsbyen 21.juli 2017. Utrolig  nok høytrykk og oppholdsvær. ( BN)
65 h
Gammelt verktøy ble presentert i Mellemværftet.  Skibsbygging i treverk  var en stor beskjeftigelse på kysten en gang i tiden, også i Kristiansund. (BN)
65 i
" Vinsjan på kaia" er en kjent slager fra DDE; om den skulle spilles av spællmainnen her er ukjent. Mye slkjer i Vågen og byen disse dager. ( BN)
65 J
Koselig innslag og skuespill i bakgården på Haandverkerforeningen og Brodkorbgå
rden fra 1700 tallet.  (BN)
65 28
Her var en annen konsert i denne bakgården 28. april  1940; en tysk  sprengbombe datt ned her, laget et svært krater og knuste alle vinduer. Bygget ble reddet utrolig nok. ( BN arkiv)