isba_zzz

Skøytegruppa "Hamar 93" er 11 lærere fra ungdomsskolen på Frei. I kveld gikk stevnet "Kampen om den opphøiede skøyte" av stabelen. 5000 meter baneløp uten matstasjon med fellesstart og 2 heat. Før start var det salmesang og diktopplesning.
isba_fore
Nokon av deltagarane på bana rett før tevlingane starta. Det reikna litt under meisterskapa.

isba_1
Smøla og Averøy stilte opp: F.v Åge Lie, Smøla ,  Kjell Tore Johansen og Roald Sevaldsen, Averøy. Roald gikk 5000 m på 12: 15: 03 var det visst.
isba_2
Fra løpet. Til høyre vinneren av 5000 ! En skulle ikke tro det på stilen.Det rapporteres om ett fall under løpet.
isba_3
Stein Ohr er med i gruppa "Hamar 93"og er og har alltid vært interessert i skøytesport.-Litt artig må vi få til på isen,- sier han til BN.
isba_4
Ann Karin Amundsen gikk 5000 på 11: 55:00 og mottar medalje for vel utført halv-mil.
isba_5
Erik Jordahl vant i år som i fjor. Tid: 09:50 00 -. Her overrekker Stein Ohr den først laubærkrans på Nordea Isbane sammen med den "Opphøide skøyte", forøvrig funnet i en myr på Frei og satt på pen sokkel.
isba_6
Til stormende jubel fra tilskuermassene på tribunene, blir vinneren Erik Jordahl fornedret ved å kjøres på spark av arrangementkomiteen. Neste stevne blir Møremesterskap på banen her. Det skal bli interessert. Skøyteløp i Kristiansund stoppet opp i 1970, da det ble slutt og sprøyte Idrettsplassen i sentrum.