thumb_dscf1979Det har vært stille på tomta etter at butikken ble revet.

Mange i Karihola spør seg nå hva det blir til med tomta der butikken en gang var. Vi vet og har sett tegninger av det nye huset som kommer her, og vi tror at dette vil bli flott etterhvert. Men slik det ligger an på denne tomta nå så er den ikke noe særlig til syn samt en farlig plass og oppholde seg. Byggeplassen er ikke sikret med noen form for sperringer så det er fritt fram for alle og gå inn på tomta.

Farlig med tanke på barn som kan leke seg her da det flere plasser stikker opp spiker og andre skarpe gjenstander fra materialene som ligger strødd rundt. Det er jo merkelig at de som er ansvarlig bare kan forlate dette på denne måten. Det har stått slik siden butikken ble revet tidlig sist høst. Vi får håpe at noen tar afferæ og sikrer byggeplassen eller aller helst at det kommer i gang med noe byggeaktivitet snart, så vi slipper og se på denne byggeplassen slik det står akkurat nå. (Tekst/foto:Roger Naas)

dscf1974
Slik har det sett ut der butikken var i Karihola siden tidlig sist høst. På bildet under ser vi et eksempel på farlige gjenstander som ligger strødd over hele byggeplassen.
dscf1980