bratt_lFor enhver pengbok...

 

 

 Til messen i Braatthallen i helga var det mange som hadde lagt søndagturen sin gjerne sammen med familien. Her var både flotte bobiler, båter og andre kjøretøyer utstilt. Litt annet var der også å se som ryggmasseringsmaskin, hytteutstyr og dykkersaker.
bratt_s
Til tross for advarsel om klimaendringer og forbruk; fabrikkene går for fullt, men det var mye flott å se hva bobil, båt og annet vi omgir oss med her i livet (ennå?).

 

bratt_war

 

Av lokal karakter var Geir Wiik(t.v) og Karstein Warik i Geto-Tech som holder til til i gamle Autoservice på Wilh.Dalls vei. Her kan du kjøpe kajakken eller kanoen  du lenge har ønsket deg. De har også mye til hytta, data og varmepumper, samt at de selger gass. 

 

bratt_dokk
Nordmøre Dykkersenter i Ørnvika utdanner dykkere. De har også butikk på Frei.De i hvit skjorte er fra venstre Børje og Anders Guldbrandsen som driver dette dykkersenteret.Her i prat med Jan Erilk Rolland fra Brunsvika(helt til v) og Håkon Bloch fra Myra. Tenker du på dykkerkurs, er dette det eneste stedet her i byen som kan lære deg å bli dykker.