w__liteBunnsolid logistikk

 

 

Würth Norge A/S åpnet offisielt sin nye avdeling i Kristiansund på torsdag 7.juni. Firmaet startet avdelinger i Norge i 1973, men har eksistert siden 1946.Konsernet er representert i alle land som har et økonomisk system som er oppe og går.Mens andre desentraliserer til andre land, går Würth andre veien; de bygger ut logistikken utover norges land. Et av verdens mest moderne lager på Hellerudsletta ved Oslo, forsyner de nær foreløbig 30 butikkene i Norge.
w_kapping
Adm.direktør i Würth Norge, Svein Oftedal( midten) kutter en gjengestang som symbol på at avdelingen i Kristiansund er åpnet. Til venstre  butikksjef Einar Mork og Geir Dromnes til høyre.

 

w_skruer

 

Her er et hav av skruer og festemidler. Konsernet er her markedsleder med god margin til nr.2. Totalt vareutvalg er over 100.000 artikler og over 50.000 er ansatt alt i alt. Også vanlige folk kan handle her. Det finnes også et utvalg av all slags forbrukskjemi som all verdens lim, tettemidler og masse annet i butikken i tillegg til proff-kvalitets verktøy og mye annet.

 

w_12_mmm

 

At det finnes skruer som kan bores rett gjennom en 12 mm stålplate uten å bore vanlig hull først , finnes også i det veldige skrueutvalget. Dette vakte oppmerksomhet.

 

w_folk

 

Mange håndverkere og andre hadde møtt opp for å høre og se litt om bedriften.

 

w_hammar
Leder Midt og Nordnorge , Kjell Hammer auksjonerte bort varer av alle slag, men det er bra at ikke Würth er noen auksjonsforretning etter priser som ble "oppnådd".