feil_lIkke feil med digitalbokser På bakgrunn av endel e-post til BN om NEAS sitt kabelsystem, og at vi hadde en artikkel om dette i går, får vi følgende fra kabelselskapet i dag:

Det var og er ingen problemer med denne kanalen i går. Grunnet en endring hos TV2 Z måtte vi på mandag foreta en omplassering av kanalene: TV3, TVN, TVZebra. Vi har lagt inn beskjed på infokanalen samt 2  ganger "onscreen message"  til kundene om dette. 1 beskjed om endringen som ble gjort og 2 vedrørende å søke inn på nytt. Det er veldig vanskelig for oss å kunne hjelpe enkeltkunder med problemer når kommunikasjonen skal gå via sms og leserinnlegg….

 

feil_s
Det er dette det dreier seg om. BN har prøvd dette enkle trikset, og det virker.

 

For øvrig er det ikke noe galt med dekoderne. Av over 4000 stk som kunder har fått utdelt er det under 80 som har vært fysisk feil. Dette er en godt akseptabel feilrate. Vi gjør alt vi kan for å lage et best mulig TV-tilbud til kundene i Kristiansund. Utvidet utvalg, forbedret kvalitet på bilde og lyd, stor valgfrihet til en svært gunstig pris. Det er klart at når veldig mange må forholde seg til en ny måte å få levert TV på  over en ekstra boks, vil det bli noe utfordringer i starten.  Vi sender nå ut 80 kanaler til kundene. Den siste tiden har vi hatt problemer med Jetix, Cartoon og Nat.Geo (NG går også analogt uten probl).   Dette har ikke noe med dekoderne å gjøre men et problem i hovedsentralen som vår leverandør driver å feilsøker hva kan være.

 

feil_bra_oppl
NEAS er flink til å oppdatere ting som hender .Her meldes 3 minutters avbrudd. Ikke verst! Vi ber alle våre mange lesere følge med på infosidene til NEAS. Så er det bedre å ta kontakt med NEAS enn med TK og BN. Der er det ikke teknisk hjelp å få. Det tar vi sjansen for er korrekt.