brann_lIkke alle er kjent med at private kan koble innbrudd og brannalarm direkte til byens brannvesen

Vaktsentralen på brannstasjonen i Kristiansund har ikke bare alarmering fra offiselle bygg. De har også boligalarm og innbruddsalarm for private hus for en overkommelig pris. Lørdag var de på Storkaia brygge for å promotere for denne tjenesten.

brann_s_bruk_eller
Varabrannsjef Torbjørn Sagen og vaktsentralbetjent Anne Sporsheim var på Storkaia brygge for å fortelle at brannvesenet har et godt lokalt tilbud på slike viktige tjenester.
brann_sentral_s
Brannvakta er døgnbemannet og har moderne utstyr til disposisjon. Kobles f.eks brannalarmen fra boligen din hit, er brannbilene ut med det samme. Andre leverandører må gå gjennom egen sentral, vektere og brannvaktsentalen i Ålesund. Da er brannvesenet ut for lenge siden herfra.

 

brann_vg

 

VG har testet de forskjellige aktører og teksten taler for seg selv.

 

brann_rasm

 

Bjørn Rasmussen oppe i byen har allerde fått installert brannalarm i boligen sin fra brannvesenet. Innbruddsalarm er også med. Mulighetene er mange som vann og gassalarm, varsling på mobiltelefonen og mange andre typer kan tilkobles.

 

brann_marst
Det kan være greit å være tilkoblet rett til brannvakta hvis noe skjer. Vi oppfordrer folk til å bruke lokal vaktsentral . Ta en titt her:  http://www.kristiansund.kommune.no/Artikkel.aspx?AId=751&back=1&MId1=1015&MId2=843&