makan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Svein Johansen fra Karihola har startet  som ambassadør  for  -Enklere liv - på Nordmøre.
- Enklere  Liv- spesialiserer seg på produkter for å gjøre hverdagen enklere. Utvalget er på mer enn 400 produkter innen kategoriene : helse, bolig, fritid, bøker og gaver. Produktene er presentert i en katalog som fåes gratis tilsendt ved henvendelse til Svein Johansen. Katalogen kommer ut 4 ganger årlig , og er virkelig verd en titt.
Han vil også være tilstede ved utstillinger, markeder etc. Her vil det foruten utdeling av kataloger , være utstilling og salg av utvalgte produkter. Vi må si at disse varene var av en karakter som vi aldri trodde fantes. Dette var spennende opp mot alt annet som selges.
På bildet Svein Johansen på markedet lørdag der han viste fram deler av vareutvalget .Flere benyttet anledningen å skaffe seg ting som faktisk gjør livet litt enklere.

 

Svein Johansen
Trålvn.7
6515 Kr.sund N
71677118--40463894
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Han vil også komme med en ukens godbit fra katalogen.
Produktet kan bestilles ved å ta kontakt med adressen ovenfor.

Ukens produkt;

For eksempel  en stor paraply som tåler orkanstyrke i vindkastene uten å bli ødelagt. Paraplyens bue på 140 cm gjør den stor nok for to personer. Det patenterte paraplystoffet er sydd på en spesiell måte for ekstra slitestyrke og er på utsiden dekket av teflon som er vann- og flekkavstøtende.

Paraplyen åpnes automatisk ved et lett trykk. Dens håndtak er laget for å gi et godt grep selv i det verste uvær.

Pris kr.265.