j22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Espen Aarsvold fra Kaasbølsvei ( t.h) har haiket med en kamerat til Kina. Hans meritter når det gjelder reiser er formidable. Turer langt nede i Afrika og Sør-Amerika har også vært gjennomfør med mer eller mindre hell. Espen har forskjellige rekorder og ikke minst veddemål.

For eksempel å kjøre naken fra Rensvik-krysset- Kvitneset og tilbake; haken var at politiet AKKURAT da hadde kontroll. En annen rekord: Tøm en flaske Topping på styrten. Ellers har det vært overnatting på toppen av Kirkelandet kirke , da plutselig vekt av en vekkerklokke kl 06.55 som han aldri glemmer. Espen var 6 år som vikar på brannstasjonen 1996-2002. Litt av en type, ærlig og dyktig som nå studerer fjernsynsteknikk. Onsdag 21.40 får vi se film fra haiketur til Kina på TV 2, med problemer i Iran der ordet haiking ikke finnes.( 20 12

j23

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ikke mange vet at Espen har gitt ut plate, Vild Faren i 1999. Som tekstene viser er det ultralokalt, men med noen påfunn som er hårreisende. F.eks. klippe av seg alt håret og ta opp lyden av dama da hun kom hjem, eller ringe til en kar på 70 år i Nord.Norge og kalle han inn til førstegangtjeneste i hæren. Der innringerne ikke gir seg. Og vaskemaskina nordfør er selvsagt med.