el_lMyndighetene premierer Vi har tatt en runde om avgiftsproblematikken hvis en kjører elbil ute på veiene, og det var stor forskjell i forhold til bensin og dieseldrevne kjøretøy. Krifast opplyser at det ikke betales bompenger for elbil, og Kristansund parkering sier at det er gratis å parkere på offentlige plasser. Imarfinans redegjør for gratis passasje, og Atlanterhavstunnelen sier det er mest sannsynlig at det blir gratis å kjøre til Averøya med elbil.
el_s_krifast
Elbil er gratis gjennom Krifast. MRF Fjord 1 opplyser til BN at alle eldrevne biler kun betaler for motorsykkel på fergene, og ingen bompenger eller forskuddsbompenger blir belastet.
el_ved_brannst
Elbiler parkerer gratis på offentlige plasser. Samferdselsdepartementet har også bestemt at slike små biler kan parkere på tvers hvis det ikke er til hinder. Her en bil ved brannstasjonen.
el_vw
Det er ingen moms eller toll hvis du importerer din elbil fra utlandet!!! Her en VW Golf Citystromer med motor som er helt lydløs og som ikke forurenser.

 

think_bn
Den norskbygde Think kommer med flott modell etter hvert. En link til litt om en familie som ble elbil-frelst. http://www.adressa.no/forbruker/bil/article1033199.ece