fel_lite.jpgKunstforeningen
"Fem Fryktløse Fotografer" stiller ut i Kunstforeningen i perioden 16 - 24 august.
Bak navnet skjuler seg fem lokale amatørfotografer, som har slått seg sammen for å vise fram egne bilder. De fem er Hilda R. Bjerkestrand, Hans E. Ohrstrand, Ole Didriksen, Tom E. Felberg og Vidar Flovikholm. I tillegg til egne bilder med stor spennvidde i både motivvalg og teknikk, viser de fem fellesprosjektet "Den Røde Stolen 2008" før første gang. "Vi ønsket å gjøre noe spennende sammen, som vi også tror folk vil syns er artig å komme og se på", sier talsmann før gruppa, Vidar Flovikholm. "I den røde stolen har vi plassert et utvalg kristiansundere som har utmerket seg på høyst ulikt vis, og som både vi og de fleste andre som bor i byen har et forhold til. Vi har forsøkt å plassere stolen i en setting som  forteller noe om den som sitter i den, så den har vært både på rullebanen på Kvernberget og Bautaen på Innlandet", sier Flovikholm.
Utstillingen åpner lørdag 16 klokka 12, og vil være åpen mellom 16 og 20 på hverdagene unntatt fredag, og mellom 12  - 17 i helgene fram til avslutningen søndag 24 august.
"Fem Fryktløse Fotografer ønsker alle hjertelig velkommen til en variert og omfangsrik utstilling med bilder for enhver smak", sier Flovikholm, som håper riktig mange tar turen innom Kunstforeningen.
fel.jpg

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her