legelite.jpg12-1 til Molde

Det var en sjokkerende reportasje på NRK 18:40 nyhetene fredag kveld. Molde har 12 røntgenleger, mens Kristiansund har 1. Vårt sykehus sine leger uttalte seg å sa at det ser ut som det er en skjult agenda fra Molde om å ta over alt som heter røntgen. Legene sier at avdelingen her i byen stenger kl 16, og at pasienter må reise til Molde for den minste undersøkelse etter kl. 16. BN mener:Som med alt annet; samarbeid på alle plan med Molde skal gå i favør kun den ene veien. Nå planlegges et sykehus i Molde som etter pris og størrelse skal dekke den nordlige halvkule. Ikke på Hjelset...nei nå må vi kjøre helt inn til Eikrem i sentrum. Det var det vi skjønte. Vær på vakt!

lege_stor.jpg
Radio Innafær får rett. Vi må vel lage vårt egne røntgenutstyr for å være uavhengig av Molde. Her en ombygd tysk lyskaster med røntgenrør under prøving i Brunsvika 2002. 

lege_virk.jpg
Og den var kraftig. Alt gikk i negativt på tape og bilder flere meter unna. Kanskje denne redder situasjonen i den vanlige fogderistriden med fjæra i Fannefjorden.

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her