nordic.jpgBillettsalget startet

Nordic Light 29. april – 3. Mai 2009

Billetter og festivalpass til årets Nordic Light-festival er nå lagt ut for salg. Ved å bestille innen 1. april sparer du hundrevis av kroner på festivalpasset.

 Programmet er også i år spekket med store navn, som Joel-Peter Witkin, Joyce Tenneson, Chris Rainier, Lois Greenfield og mange flere. På de fleste arrangementene er det begrenset med plass, så det er lurt å være tidlig ute for å sikre seg billetter.

 Workshops

Allerede 28. april tjuvstarter festivalen med workshops for enhver fotograf: motefotografering med italiensk snert, Adobe Lightroom 2 /Photoshop, gamle fototeknikker og portrettfotografering er på programmet. Alle workshopene ledes av kjente navn innen sitt felt.

 Atmosfære og tett-på-arrangement er noe av festivalens varemerke. Også i år vil møter mellom mennesker være en viktig del av festivalbildet, ikke minst gjennom Morten Krogvolds Ansikt-til-ansikt.

 

Gjennom et 20-talls utstillinger du kunne stifte bekjentskap med mange av fotoverdenens mest kjente kunstnere, foruten mer ukjente og nye navn.

 

Les mer om Nordic Light og bestill festivalpass/billetter: www.nle.no

 

Velkommen til Kristiansund og Nordic Light 2009!

 

Vennlig hilsen