roz_lite.jpgInnstilt

I dag kom flyet fra Slovenia men nordmøringer som har vært i Portoroz på kysten av indre del av Adriaterhavet. Flyet vendte tom tilbake; det var ikke nok påmeldte. Alle får billettene refundert. Da ble det med to turer bare mot etter planen tre. Dette var versjonen reisende og andre fortalte. Fra andre hold kommer dette:

 Hvor har dere dette fra? For det første har det gått tre turer, og dette ville i såfall blitt den fjerde. (første tur gikk den 20. juni) Videre, på nettsidene til Peer Gynt har det stått hele tiden at siste avgang skulle være den 4. juli. Så hvor har dere fått høre at det er snakk om kansellering? Har i hvert fall gått meg forbi. (Jomar Maridal)

Vi skulle reise fra Kristiansund den 11. juli. Sammen med en annen familie hadde vi betalt depositum, og ordnet med fri fra den 10. juli for avreise. den 11.Peer Gynt Tours ringte etter en tid og så at det var kun 29 påmeldte, og at de måtte ha minst 60 eller 80 (husker ikke i farten). Dermed er det riktig det som står på Brunsvikanytt at hele turen ble kansellert. Hilsen Bente Tranø.

 



roz_1.jpg

  Flyet fra Adria fylles med drivstoff. Hvis det medfører riktighet at det ikke er nok påmeldte, kan vi sitte her i tåka og dra fesk. Det som er verre er at vi må til Molde, men...javisst det er et Rhodos alternativ herfra byen. Oh...reddet ! Vi får opplysninger om at siste avreise fra Kristinsund Lufthavn var den 4. juli, dermed er det ikke kanselleringer. Hva reisende og andre fortalte til BN at bestilte billetter blir refundert, er da merkelig.Vel.

roz_2.jpg
Portoroz var stille og fint og ikke mas om ditt og datt fra bartendere og handlene sier Jane Wiik som kom med flyet hjem kl 16: 30. Lille Elvira Wiik Grytnes og samboer var også med. Gjensynsgleden med hunden Figo var stor med lillemor ser det ut til.