roller_lite.jpgToppidrettsveka

Om lag 5000 personer var i byen i dag da sprinten på rulleski gikk av stabelen. Folk sto tett bortover kaia og så på rulleskienes Grand Prix. Været var helt topp, og det var en utrolig fart skiløperne hadde bortover gatene.
roller_1.jpg
Her varmes det opp foran sprinten som var 200 meter på Vågekaia. Deltagere fra hele verden var til stede, og det var show med musikk og konferansier fra TV 2. Lyden fra musikken forpestet dagen for mange dessverre. Det gikk ikke an å snakke med folk enkelte ganger.
roller_2.jpg
Det var en imponerende fart her. Vinner brukte 19,13 sekunder. De beste  løpere bruker også dette på 200 meter på bane. Vi kan da bare tenke oss hvor fort det går unna også for vanlig løp.
roller_3.jpg
Folksomt på kaia i dag. Veldig bra å få til noe slikt her på bjerget. I morgen blir det langdistanse runt om i byen. 24 km for menn og 16 for kvinner. Løpet går utover mot Vågen og ned i sentrum der det rulles 3 runder.
roller_4.jpg
Trafikkbetjentene hadde vel en stor dag. Den eneste fra Molde( ?) som kom for å se på i nordmørsbyen måtte selvfølgelig få parkeringsgebyr på Gassverktomta.