"BrunsVikingen" Jon Magnus Lindløkken Larsen ble i helga Norgesmester i Menn 14 års klassen på fellesstarten på sykkel i Bergen på søndag. Jon Magnus syklet meget smart og taktisk i gjennom hele det 45km lange løpet. På slutten var det 15 mann igjen av totalt 44 ryttere, Jon Magnus spurtseiret disse med en skikkelig rå spurt og han syklet inn til en seier på hele to sykkellengder. Dette ble en kjempe helg for sykkeltalentet fra Brunsvika, på lørdag kom han inn til en 4. plass bare fire fattige sekunder fra pallen.Vi vil garantert høre mer fra Jon Magnus innen sykkelsporten i årene fremover, og han berømmer miljøet og samholdet i Norodd - Sykkelgruppe.

Jon Magnus Larsen troner øverst på pallen, sammen med Gaute Sørensen Værnes, Ringerike SK på andre plass og Thomas Ekren fra Gauldal SK på tredje. (Foto: Frank Ellingsen)

En glad Jon Magnus Lindløkken Larsen smaker på gullet. Vi gratulerer.(Foto: Frank Ellingsen)