don_lite.jpgFantastisk

Det er ikke til å tro at det går an å få til noe slikt inne i en fjord på Nordmøre. Med de kulissene som en speilblank fjord og scenekunst av ypperste merke. Til de som aldri har vært på Amfioppsetningen av Donnaen på Vikaneset, anbefaler en tur. Det er verd det.
don_2.jpg
Her kommer sundbåten med gjester fra byen som skal overvære forstillingen. Været i kveld var alldeles topp.
don_2_b.jpg
Lyskastermannskapet gjør klar for kvelden.
don_1.jpg
Så kommer den store skare av skuespillere i Donna Bacalao. Vi ser en smilende og flott Jan Øyvind Jensen(TK) til venstre med flosshatt. Bak masse statister i tidsriktige klær. Artig.
don_3.jpg
Mange har deltatt i opplegget . Her tre av dem, f.v Anne Berit Heggem, Astrid Dybå og Guro Sørdal.
don_4.jpg
I stor målestokk er dette et spetakulært anlegg som det står respekt av. Beliggenheten er førsteklasses, og når værgudene er på lag som onsdag kveld var det helt fantastisk.
don_5.jpg
Fra øverst ebenk på Amfiet i Vadsteinsvika. - Ta hér skull gammelkarrain ha shitt. Bremsneshatten og Rausandberget på Averøya i bakgrunnen. Flott.
don_6.jpg
Det var på en måte klippfisktiden dette her; med flott musikk til både munter og vedmodig.
don_8.jpg
Vi tar med et siste bilde fra Donnaen i kveld. den begynte klokke 21 og varte i to timer. Det blir forestillinger ut denne uken, så det er bare å ta en tur å se på dette flotte anlegget i drift. Litt kultur skader ikke.
don_7.jpg
Røde Kors er her selvfølgelig. 10 mann , ambulanse og 2 båter + bil har de til disposisjon hvis noe skulle skje.F.v Per Gunnar Hjertnes og Rune Kristiansen.