aure_lite.jpg

Det kom som ventet mye folk til byen når Smøla-karrain var innom med med mye rart til salgs i dag. Været var noenlunde til klokka 13:10; da kom de kaldt regn. Men det var liv og røre i sentrum for det, og handelen så ut til å gå jevnt.
aure_1.jpg
Ur-utgivelse av CD  i dag. Roger Aure (t.h) har sunget inn kjente og kjære julesanger som passer bra når ribba settes inn i ovnen og roen senker seg i sjela somhan sa. Til venstre daglig leder for prosjektet Arnt Rokstad. Platen selges på ICA på Hopen og Råket samt Elektronor på Hopen sier de.
aure_2.jpg
Egen flott kalender fra Smøla kameraklubb som ble stiftet i januar. 40 medlemmer har de allerede. Bak disken her f.v Wigdis Wollan, Arne Karstein Holmen og leder i klubben Sindre Holberg.
aure_4c.jpg
Regnet kom litt over klokken 13, men folk sto på. Her fra Kaibakken.
aure_gul.jpg
Kålrabi og gulrot fra Smøla er "verdenskjent" i Norge, og dette måtte bare til torgs. Ola Joakim Ranheim (nærmest) og Swen Nicolai solgte grønnsaker her.
aure_3.jpg
Kongshaug-krabben fra Smøla fikk ben å gå på i dag.

aure_4.jpg

I bystyresalen hadde utflyttede kunstnere fra Smøla utstilling. Jarl Dyrnes (Egersund), Åse Marie Kyrkjebø (Vestfossen) og Sigrunn Petch ( Fredrikstad) hadde arbeider utstilt her i dag.
aure_4_dn.jpg
Utfrag av maleri "Sildefiske" av Jarl Dyrnes.
aure_5.jpg
Sa karrai,n som véskelé é "Karrain" stilte selvfølgelig opp som vanlig.
aure_6.jpg
Det ble travelt for Bernt Tysnes på hvalkjøttbåten i dag. Klokka 12 var det utsolgt for vanlig kjøtt; her går også småkjøtt-kartongene unna så det kost ette.
aure_7.jpg
Fregatten hadde storbesøk i dag. Den flotte russiske matrosen her sa det gikk veldig bra både med besøk og inntekter. Folk var flinke å yte en skjerv til driften.
aure_8.jpg
Plutselig avsluttet denne Opelen  Smøla-dagan i sentrum  med en diger salutt med skikkelig smell på kaia da hele kjøleanlegget sprang i filler. ! I kveld er det middag, konsert og dans i Braatthallen.