natt_5.jpg

Nattravnene gjør en god jobb ut på byen. Nylig ordnet de med sosialt samvær oppe i Vanndamman. Denne fikk vi fra Frank Ellingsen.

Grilling i Vanndamman med Natteravnene og Shtandart Mail 1 av 3

 Grilling i Vanndamman
Natteravnene hadde et arrangement i Vandamman på lørdagskveld med grilling og levende musikk for disktriktets ungdommer.

Arrangementet samlet omtrent 30 ungdommer, som koste seg med gratis pølser og brus. Samtidig som de lyttet til fin musikk fra elever ved andre året på musikklinjen ved Atlanten videregående.

Både Røde Kors og spillere fra Kristiansund Ballklubb stilte opp og hjalp til med arrangementet.
Natteravner ønsker å gjenta dette arrangementet igjen til våren og håper da på et bedre vær og temperatur.

"Shtandart"
Det som ble igjen etter arrangementet av pølser og brus ble levert ombord i ”Shtandart” på lørdagskveld.Vi ble veldig godt tatt imot av et hyggelig mannskap. 

Litt info om Natteravnene
Natteravnene gjør i dag Norges kanskje viktigste forebyggende arbeid blant barn og unge i forbindelse med helgefeiringen, og det største voksenopplæringsprosjektet. Det er alltid behov for flere natteravner, og ved å gå natteravn hjelper du andre samtidig som det gir deg verdifull kunnskap, mosjon og hyggelige møter med voksen og ung.

For barn og unge
Natteravnene ønsker å være der for barn og ungdom som er ute om kvelden og natten. Natteravnene vil bistå og være tilstede, om problemet er fysisk eller psykisk. Natteravnene viser medmenneskelig ansvar og omsorg.

 
Formidle kontakt til hjelpeapparat og foreldre
For de barn og unge som gir uttrykk for at de ønsker det, skal natteravnene formidle kontakt til hjelpeapparatet. Dersom de unge ikke er i stand til å ta vare på seg selv bør natteravnene sørge for at de får nødvendig assistanse.

 
Formidler verdier og holdninger
Natteravnene ønsker ved sin tilstedeværelse å formidle verdier og holdninger til barn og unge. Dette skal gjøres ved å være til stede der de unge er, og skape kontakt mellom generasjonene. Ungdommen etterlyser mer voksenkontakt.

 
Nytteverdi for hele samfunnet
Natteravnenes virke kommer også flere til gode. Ved å være ute og ravne kveldstid gjør de det tryggere for alle å bevege seg ute i nærmiljøet om kvelden, ikke bare de unge.

Meld deg som natteravn
Du kan melde deg som natteravn ved å ta kontakt med Nils Otto Petersen telf. 464 31 739 E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  eller Torill Rød Ellingsen telf. 481 14 299 E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Bilder følger under:

 

natt_1.jpg
Det var både grilling  og alt som hører med. (Foto: Frank Ellingsen)
natt_2.jpg
Levende musikk hadde de også stelt i stand. (Foto: Frank Ellingsen)
natt_5.jpg
Også spinnesiden stilte opp med sang og musikk. (Foto: Frank Ellingsen)
natt_3.jpg
Det var ved pumpehuset i midtdammen det gikk for seg. (Foto: Frank Ellingsen)
natt_4.jpg
Nattravnene var også nede på fregatten "Shtandart" og gav bort noen kasser brus.(Foto. Frank Ellingsen)