bruh_lite.jpgSmøla-bonan

Det var full klaff for Smøla-bonan på Bruhagen i dag. Salget av fine produkter innen gronnsaker og fisk solgte dobbelt så mye for enkelte enn i byen for en tid tilbake. Også andre var tilstede og tilbød sine varer i dag på ABC-senteret.
bruh_1b.jpg
Ådne Lyberg i Smøla fisk og sjømat representerer Hopmark Hvalkjøtt, Kongshaug Krabbe, Egil Holberg Sjømat, Veidholmen Fisk og Smøla Havfiskesenter. Vi har solgt det doble av det vi gjorde i byen av enkelte varer,- sier han til BNN.
bruh_1.jpg
Inne i senteret var lokale aktorer. Her to damer fra Øksenvågen, f.v. Grete Holmen og Bjørg Øverby som hadde med lappeteknikk.
bruh_2.jpg
Senterleder i ABC bygget Jonny Fevåg i samtale med Jostein kronborrg fra Sveggesundet. Fevåg sier at markedet var for å få litt liv innover i senteret og butikkene rundt omkring.bruh_3.jpg
Byfolk har også flyttet til Averøya og driver butikk her. Eva Lervåg og Knut Aukan driver Ynde Parfymeri som har både smykker og reiseutstyr .
bruh_5_b.jpg
Vågen Gård fra Rangøya med sine gårdsprodukter. De er også påmarkedet i byen ved bondens dag i Vågen har vi sett.
bruh_4.jpg
Soknepresten på Averøya Kjell Bjørka signerer selvskrevet bok om sine opplevelser på turer i inn og utland. Her Liv Mork som har vært og kjøpt seg en utgave.
bruh_5.jpg
Bunnings-kurver er saker for Averøy-vekjoin. Her f.v. Ellen Strømsvåg og Solveig Engeli Johansen som har tatt turen innover til markedet i dag.
bruh_6.jpg
Lensmainn har enda ikke fått skiftet vinduer etter av en lokal-desperado  knuste disse i begynnelsen av juli.
bruhagen_sol.jpg
Et lite skrytebilde av kommunesenteret på Averøya, Bruhagen  da solen tittet fram en stund ved 15 tiden lørdag.