todt_lite_bn_br.jpgHunters MC

Pionerstaben i Hunters MC i Todt-bunkeren i Dalabrekka "The Cave 33" hadde stor sammenkomst med levende musikk og mange gjester lørdag kveld.
todt_1.jpg
Det var stor stemning inne i bunkeren 20 meter inne i fjellheimen lørdag. Her ble ikke naboer sprengt av lydnivået. (Foto: Oddvar Øien)
todt_3.jpg
Hunters MC har et veldig spesielt og "Ständig" klubblokale her. (Foto: Ann Marit Sunde)
todt_2.jpg
Utpå natten dukket det opp litt forskjellig som seg hør og bør på en privat Bunkerfest som ikke sto tilbake for festen på filmen "Das Boot".(Foto: Ann Marit Sunde)
todt_eins.jpg
Brunsvikanytts Gründer mit Frau ond Einsatzfrau im Bunkerfest.(Foto: Oddvar Øien/Ann Marit Sunde)
todt_4.jpg
Baren var godt besøkt av forståelige grunner.(Foto: Oddvar Øien)
todt_gobb.jpg
Lydnivået inne i bunkeren var slik at Organisasjon Todt hadde kommet til å forlatt landet allerede i 1941. Mange puttet ost, papir og sigarettfilter i ørene akkurat som på "Allo-Allo for å redde hørselen. Kanskje han her kan spille neste gang.
cave.jpg

 Flott reportasje fra "The Cave". Med den utsikten i baren så hadde jeg nok også, gammle mannen, blitt sittende der det meste av natten--.

Jeg sender deg et par fotografier som viser en cap jeg har fra "The Cave " i Guangzhou i Syd Kina. Et utmerket sted som jeg i løpet av mine år i Kina besøkte av og til. Der ble det også servert god mat og drikke, og utsikten der var heller ikke å forakte--.(Fra Kjell Dønheim, Sotra )