sev_7En smule bedre ja

Vi måtte bare ta oss en tur innom det nye store bakeriet til Tor Sevaldsen oppe ved foten av Kvernberget. Det er nå kommet i drift, der produksjonen har foregått i rundt omkring 14 dager. Dette er en stor arbeidplass.
sev_1
Tor Jan Sevaldsen(i midten)  har 54 personer på lønningslistene i bakeridelen. Totalt er det vel rundt 80 personer, og dette må kanskje være den største private bedriften i byen.. T.v er Cilje Mari Kristiansen og t.h. Ida Spangrud..
sev_2_aa
Her et utsnitt fra elteavdelingen for brød. Det går unna her i de nye lokalene. 10.000 brød pr. dag blir omtrent produsert her i ovnene rett ved siden av.
sev_4
Avdelingsjef i bakeriet er Rune Dyrli som forteller at alt innhold i forskjellige brød datastyres i lageret og ingrediensene kommer i rør inn i elteriet.

sev_1_a
Oversikt over den flotte nye fabrikken (bakeriet). Alt bakverk lages her nå, men i de forrige lokalene lenger ned i Industriveien er det fortsatt bakeriutsalg.

sev_2
To polakker med nybakte kneipbrød. F.v Ryzzard Sobierajski og Kristoffet Tomaszewski. De ovnene her produserer om lag 10.000 brød på en arbeidsdag. Det var varmt her, men luktet veldig godt.
sev_3
Det er også en stor lunsjpakke-avdeling her. Tor Sevaldsens produkter selges over hele fylket. Nærmest Carin Sandblåst, Tove Lyngsgård og Zoraida Engvik klar med brød og pålegg for lunsjpakker.
sev_6
Vegard Lauritzen fra Karihola har arbeidet over 11 år hos Tor Sevaldsens bakeri.
sev_5

Her fra konditoravdelingen som lager kaker. På bildet Astrid Anette Carlsen som strør melis over kakene. Her inne luktet det virkelig godt.

sev_7
Det er ikke småtterier av melvarer som behandles her i det flotte nye bakeriet . Vi får bare si gratulerer og lykke til i framtiden.