brah_lite_og_1Allsang

Julen rockes inn i Braatthallen. Fra Afshin Erman Rifat kom denne mailen med bilder nå klokken 22 lørdag mens showet pågår:

Tommy Steine gjester Bratthallen med band dyktige backup sangere for årets jule galla i Braatthallen nå i kveld. Dette er basert på det veldig populære TV prorammet "allsang på grensen". Mens Tommy skaper liv blant alle som er tilstede, ruller sangtekstene på storskjermer plassert på begge sider av scenen. Allerede ved første nummer er hele hallen på bena og synger med.
brah_2
Tommy Steine kjent fra "allsang på grensen" får folk til å synge i kveld .(Foto Afshin Erman Rifat)
brah_3
Det er god sytemning når jula skal rockes inn. (Foto: Afshin Erman Rifat)
brah_4
En pen trio fra spinnesiden på scenen. (Foto: Afshin Erman Rifat)

Etter utvalgte låter er det en pause hvor publikum for tid til og kose seg med julemat og masser god drikke. Runde to innholdt blant annet en Medley av Abba som fikk atter en gang hele salen på bena. I Tommy's egne ord "dette er en blanding av korslaget og allsang på grensen, de som kjenner sangen hopper opp og de som er først oppe kjenner sangen best".
Reslutater er at ved hver nye sang er salen på bena og synger av full hals. Så roer han det hele med en selvkomponert julasang tilegnet Kristiansund, eller Bailsund som han synger om, byen hvor julenissen tar sundbåten.
Så langt er dette en kveld som lever opp til forventinger og mer. Tommy Steine viser seg som en suveren entertainer, masse latter og en sjarme som nok har smeltet de fleste kvinner og mange menn her i kveld.
komm_2
Tommy Steine gjør det bra i Braatthallen i kveld. Stor- stemning. (Foto: Afshin Erman Rifat)

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her