cukk_6Atlanterhavstunnelen

Det ble folksomt nedi tunnelen til Averøya i dag da folk kunne komme å se. Busser gikk i skytteltrafikk, men mange brulte føttene og gikk fra byen til Averøy og omvendt også.
cukk_1
Luciatoget hadde ikke så mange deltagere.
cukk_2
I bunnen av tunnelen var det underholdning og endel  lag hadde boder og presenterte seg. Selvsagt var det svele å få kjøpt. Sveggen Velforening stod for det.
cukk_3
Nora Sagen på 4 var med bestefar Svein Helge Kristoffersen langt under havsens botn i dag.
cukk_4
Kristiansund og omegn Røde Kors presenterte det frivillige arbeidet sitt .
cukk_5
SOS-barnebyers frivillige i Møre og Romsdal skal finansiere et familiehus i en ny SOS-barneby i Peru , og Oddhild Garli (f.v) og fylkesleder Gerd Watten presenterte planene på det skal  bli Mørehuset i Sør-Amerika samt andre prosjekte de jobber med.
cukk_6
Det var bare lovord å høre om den flotte tørre tunnelen under Bremsnesfjorden. Her busser som gikk begge veier den tiden arrangementet stod på. Endog fikk vi høre at dette var en gledens dag nesten på linje med kapitulasjonen og som en mann sa: -Dette blir som før og etter Kristus for befolkningen-.Store ord.
cukk_7
Til og med en stor-tviler og bruforkjemper som hadde hørt rykter om voldsomme vanninnsig hadde visst hengt paraplyen sin 100 meter innenfor inngangen på bysiden. Det sier alt om hele prosjektet.