lera_liteStemmen fra Woodstock

lera_1

TOM PACHECO

"Stemmen fra Woodstock"

Noen ganger ramler ting rett i fanget på en, og det har det gjort for YNBB denne gangen:) Den 9. desember kom Tom Pacheco kom til Oslo, dagen før Obama selv, i forbindelse med promoteringen av sitt nye album, ”I´ll Leave A Light On For You”.
Platen er innspilt, mikset og mastret i Oslo: Med seg på laget har han noen av våre fremste musikere og produsenter i folk-music sektoren, bl.a. Steinar Albrigtsen og Monika Nordli. Albumet i sin helhet er en realitet på nett og i platehyllene den 11. januar , mens Låten ”Beautful, Beautiful Night” er tilgjengelig som radiosingel fra den 9. desember.

Onsdag 16. desember lander han på Kvernberget Lufthavn Kristiansund og inntar byens Triveligste live-scene, JP Clausen på Rica Hotel Kristiansund!

Tom Pacheco har sin base i stille og rolige Woodstock in USA, og det er her hans fantastiske fortellinger tar form. Han ble i 2003 nominert til den prestisjefylte National Folk Music Award som årets artist med låten "Following a Fool", og hans album "There Was a Time" ble nominert til FolkWax Album of the Year 2002.

Tom har sist år vært en aktiv part i Barack Obamas posisjonering og valgkamp, og er en tilfreds mann for tiden.

Norgesvennen Pacheco har blitt kjent for det norske publikum gjennom samarbeid med sin nære venn Steinar Albrigtsen,- både på norgesturnéer og plateutgivelser. Nå er også Monika med, tre akustiske gitarer samt bassisten Andrew Nesblom danner konseptet, hvilket innebærer besøk på vise/folk-music/blues scener og klubber med et oppvakt og lyttende publikum

Verdensborgeren, den halvt indianske og halvt portugisiske Tom Pacheco, har sin base i Woodstock - USA , et sted like fredfylt og romantisk som mannen selv, men samtidig like rebelsk: Byen ble selve symbolet på opprøret mot det etablerte, småborgelige og konservative USA i 1969. Og det er i denne byen hans fantastiske fortellinger tar form, de lavmælte, vakre og kjærlighetsrelaterte, så vel som de beske og politisk ukorrekte.

Pacheco har en imponerende historie å fortelle,- fra starten i Greenwich Village som support-act for Jimi Hendrix, som RCA-contracted songwriter på lag med Rodgers & Hammerstein, til turneer med vennene i The Band som backingband. Selv Bob Dylan hadde en av Pachecos låter på sitt konsertrepertoar. Pachecos album "There Was a Time" ble nominert til FolkWax Album of the Year 2002, og i 2003 ble han nominert til den prestisjefylte National Folk Music Award som årets artist med låten "Following a Fool".

Senere ble Pachecos fokus rettet mot George W. Bush og hans utenrikspolitikk, ref. det nye albumets ”(Now That You`re) Back On Your Ranch in Texas”.

e publikum som den rette arenaen for konsertene.

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her