brass_2_litUtsikten 19

Rett før midnatt brøt dt ut brann i en bolig på Utsikten på Bremsnes. Brannmannskaper fra både Averøya og Kristiansund ble sendt til stedet. Flammene ble raskt slått ned, men om det er vannskader vet vi ikke. Molde Brannvesen sin restverdivogn skal være bestilt for å redde det som reddes kan.
brass_1
Det var dette huset som tok fyr innvendig der brannmannen står (2.etasje). Huset har vært under oppussing, og det er en av bomvaktene på Atlanterhavstunnelen som eier det. Han skulle på vakt, men det måtte komme andre i bommen i natt grunnet uhellet her. Ingen var i boligen da det bvegynte å brenne.
brass_3
Det er sannelig ikke greit å få tak i vann når koblingene ligger under et par meter med snø. Det tok sin tid før det kom vann her, men da var ilden slukket av beredskapsvann på to mannskapsbiler.
brass_2_lit
By og bygdebrannvesen i innsats i natt. Klart det er store fordeler med tunnel.
brass_4
Hadde brannen startet senere på natten etter at folk hadde lagt seg, ville trolig hele huset strøket med ble det sagt på brannstedet. Mange fra byen som så blålysene på Bremsnes kom også en tur over for å se hva som stod på.