brekka_lite

Det er en dag i sorg for Dalabrekka skole etter tragedien i Karihola i går kveld. I dag har skolens administrasjon samlet et krisegruppe for å bistå elevene ved barneskolen.. Også kommunens kriseteam er samlet, og det var et infomøte i gymnastikksalen nå i formiddag som skal sammen med skolen skal  håndtere reaksjonene som måtte komme. Også representanter fra kirken er tilstede ved skolen i dag. Kirken holdes åpen fra klokken 12 for de som vil tenne lys til minne om de to elevene som er revet bort. Det blir ikke undervisning på Dalabrekka i dag , og det er også planlagt en minnestund her senere i dag.
brekka_2
Det er en skole i sorg  denne mandagen. Mange elever var svært preget av hendelsen da de møtte opp i dag.
brekka_6
Ordfører i Kristiansund, Per Kristian Øien sa at han fikk vite dette i går kveld og samlet kommunens kriseteam for å bistå skolen på Dalabrekka i den svært triste tiden.
brekka_3
Det er en tung dag for rektor Paul T. Søvik på Dalabrekka som plutselig har mistet to elever. Her intervjues han av TV 2.
brekka_4
Tragedien har fått stor mediedekning. TV 2 var ute ved Karihola i morges for å se ulykkesplassen. I bakgrunnen "H.U. Sverdrup II" der redningsbåten fra denne fant en av de savnede i går kveld.