fros_2

Vi tok en tur til Averøya i dag. Det er jo så lett å dra dit nå. Her noen inntrykk fra livet der og litt sørover dagen før 17.mai.
fros_1
Mange padder var ihjelkjørt i Frantsvågen mellom Bruhagen og Bådalen. Denne her reddet vi fra å bli klistret under en 205 dekk .
fros_2
Det er ryddet endel skog langs veiene på Averøy i det siste. Her fra området ved gammelskolen på Kårvåg.
fros_3
Fiskebruene skulle gjerne ha vært ferdig nå, men det er de ikke. Svære stålbjelker ligger på holmen bak . De arbeidet faktisk her i dag en stund også. Det blir vel etter hvert.
fros_4
Tåka kom inn over Stemshesten flere ganger i dag.
fros_5
Ute på Hustadvika var det rolig sjø, men det bryter her uansett vær. Her er ingen skjærgård til å bryte ned havdønningene.
fros_6
Her er noe militære greier på Farstadstranda. Mulig det er en sak for å sveipe miner med.
fros_7
Ute ved Julshamn var det snegle-invasjon på veien. Hundrevis var klistret av bildekk, Restene ble spist av egne styrker. Rått.
fros_8
En skulle ikke tro dette er på værharde Hustadvika. Bildet er fra Julshamna der det har vært leplanting for 30 år siden . Mellom glenner i skogen er det lunt her ute ved storhavet.
fros_9
På Skotten har det vært lamming .
fros_10
Vinteren er ikke slutt på Hoel i Bådalen . Der fyrer de som besatt ennå.
magnesving

En BMW er kvittet seg med ved gamle veistasjonen. Enkelt og greit.
fros_12
Fest på Centrum i kveld. 15 års aldersgrense, Synlig alkohol blir beslaglagt. Usynlig ikke. Her var vi mange ganger på 1970 tallet på fest.
fros_13
Tips ved bomstasjonen til tunnelen til byen: Lyser dette blanke krysset har du under 25 prosent igjen på kortet. Er krysset grønt, er det over 25 % igjen. Greit å vite.