hagg_liteOg ltt annet


I dag var det vårmarked på Bruhagen med salg i sentrum og vannaktiviteter i Strømsvågen. Vi tok en tur innover sånn i farten.
hagg_1
Inge Rangøy stilte med kajakker og annet slik at barn kunne få prøve i dag. Det er bygd vei og en nedkjørsel til Strømsvågen slik at det er lett å komme til.
hagg_3
Inge Rangøy i farten. Han er en stor kapasitet på opplevelser i øyriket.
hagg_1_a
Noen hadde ekstra god balanse ute på innsjøen.
hagg_2
Inne i ABC senteret kunne folk se på gamle ærverdige mopeder og motorsykler fra Tempo. Her f.v. Tormod Hoel og Tonny Bae foran en Panter 360 fra 1972 kalt "Vegvoktarn" grunnet at fargen var den samme som på "Satans"vegvesen (Radio Innafær utrykk)  sitt utstyr. I bakgrunnen en Corvette 1971 med 47ccm3, der delenummer på stempelringer fra Jonas Øglend var 215 000 000. (he)
hagg_4
Eget Tempo Panter og Temop Fighter øl var også å se. Motoren er en Sachs 49 ccm3.
hagg_5
Ute i ABC senteret var flere salgsutstillere med sine varer.
hagg_6
Det er en flott bakerikafé her også.
hagg_7
Fra utsiden der det var spekemat og sjøprodukter å få kjøpt.
hagg_8
Travelt på MIX i dag da Kiwi var stengt. F.v. Anne Lise Tømmervåg fra byen som hadde tatt turen til Averøya i dag. Bak disken to blide damer , t.v  Irene Mork og Berit Ellingvåg Hamre.
hagg_9
Oppslag på ABC senteret der vinteren er over, og handel med traktordeler har tatt til.
hagg_10
Vi ser at det er arbeid på gang på ABC senteret i Bruhagen. Bak nybutikken til Coop (Samvisjelaja)
hagg_11
Ute på bomstasjonen stod Averøy Skolekorps og spilte i dag. De hadde en dag hvor de dro rundt øya på forskjellige plasser med musikken sin. Video av en som vil spille i korpset