bss_lite_st

Litt "nordmørske" innslag fra båtfestivalen i Ålesund.
bss_1

Vi er slått av Ålesunds kommune sin feiebil. Her klokken 05:02 med et forferdelig bråk. En skulle tro de testet motorene til romferga nede i Løvenvoldgata. Denne skulle ha feid Gjørvellplassen i Molde natters tid.
bss2
Litt oljevirksomhet: Inne i et telt kunne barn få kjøre ROV med kamera og lys nede i et basseng. Det var NTNU i Trondheim som stod for dette.
bss_3
Brito med spekemat og diverse fra Batnfjorden er her ser vi.
bss_4
Røde Kors tar vi med. Dama bak "disken" , Torunn Hole, har svigermor som har bodd i Tordenskiold gården(Lossius) på Innlandet, og skulle ha aner tilbake til den tid i Kristiansund.
bss_5
Franks "Würst-Turm" fra Kvisvika er dratt hit og er godt besøkt. Det er mye folk her i gatene hele dagen.
bss_6
Ellers serveres Fishan slik her og ikke i et smalt papp-beger der alt faller ut.
mall_1
Terje Olsen har  en fantastisk maleriutstilling i et telt her. Her vintermotiv fra Hestskjær fyr. Han maler f-eks. fra gamle sort-hvitt bilder hvis noen ønsker det. Da tar han gjerne og diskuterer farger slik at det blir et fargemaleri. Han er virkelig å anbefale, og har telefon 70 12 61 02 eller mobil 986 30 777. I ateliervinduene i Nedre Strandgate i sentrum er utstilt et imponerende fagverk av noen malerier.
mall_2
Litt refleks gjennom vinduet her, men dette er "Olav Kyrre" hurtigruta som gikk ned på Bjogna utenfor Averøya i 1904 var det vel (mulig bom noen år )