husas_zzzForviklingar

De tre boligene som delvis er flyttet inn i eller er under innspurt på Steinberget , har medført enkelte forviklinger. Byggherren for de 3 tomannsboligene har nå fått gebyr fra plan og bygningssjefen grunnet plassering (?) utenfor grensene her. 50.000 kroner er gebyret. Firmaet har opplyst at det var umulig å realisere boligene på den trange tomta. Kommunen mener plasseringen er vesentlig av en eller annen grunn.
husas_1
50.000 kroner i gebyr for plassering på fjellhylla her mener kommunen. Førøvrig kommer denne i ettertid fra en leser:

 Ser BN skriver om husene på Steinberget ,og til info så ligger det huset nærmest Verkstedblokken nesten 40 meter ute av "kurs" fordi det skulle lage en nærmest et tun ved at det lå i vinkel mot de andre.
Men under byggingen siden det var midt i ferien greide entreprenøren å legge alle husene på rekke ,og det er rent tull å påstå at det var vanskelig å gjennomføre det slik det var planlagt. Ved å gjøre det slik de har gjort det har de spart masse graving os.v..
Saken er ganske så betent overfor kommunen som ikke har fulgt opp siden det ble varslet om at der ikke ble bygget slik som vedtatt o.s.v. 50 000 kr er en billig bot for de ulemper de har skaffet naboer rundt om som mistet utsikt osv, men det arbeides på harde livet med å dysse ned saken og få til rimelige ordninger rundt om.
Men saken burde vært gjort offentlig for selv om det var ferie ,så burde de på kommunen fulgt opp henvendelser de fikk om hva som foregikk, og når selv entreprenøren ikke ble hørt sies det, er som sagt saken pinlig for kommunen.
Hilsen en leser