light_kro

light_info

Morten Krogvold, kunstnerisk leder i Nordic Light,

er vert for seminaret som skal avholdes

tirsdag 11. januar 2011, kl. 12.30 – 19.00 i Caroline Kino og Konferansesenter, Kristiansund.

 

     

Morten Krogvold vil også være hjertelig til stede under seminaret. Krogvold er brennende engasjert på flere hold og er en svært opptatt mann. For han er det ikke bare fotografering som står sentralt, men også muligheten til å la seg inspirere av andre kunstarter som blant annet litteratur, film, musikk og teater. Dette seminaret innfrir alle kriteriene, og setter kommunikasjon i høysetet.

Se for øvrig oppslag i dagens Tidens Krav. Vi håper så mange som mulig vil finne anledning til å komme. Velkommen!

 

 

Dette seminaret er beregnet for deg som enten er ansatt eller leder i næringslivet, privat eller kommunalt.
Skal du få med deg et seminar i
vinter så er det dette! Gjør deg selv og arbeidsplassen din en tjeneste; BLI MED! 

 

2011 11. januar 

Vitaminsprøyte til folket

Nordic Light spriter opp mørketiden, og inviterer deg til en dag med påfyll.


Tirsdag 11. januar 2011 kommer Margrethe Geelmuyden, Arne Berggren, Christian Brosstad og Marie Louise Tank til Caroline Kino og Konferansesenter i Kristiansund. De skal snakke om kommunikasjon og god ledelse, og den gjensidige betydningen av kultur og arbeidsliv.

 

” Mennesket er et kulturelt dyr” (Marie Louise Tank)

 

Hørt det før, sier du?

Nei, dette er ikke knusktørre foredrag.

Denne tirsdagen blir morsom, nyttig, lærerik og inspirerende!

     

 

Margrethe Geelmuyden (1961) – NØD LÆRER NAKEN KVINNE Å KOKE EGG – Hvordan kan du kombinere kreativitet og ledelse, og hvor finnes kildene til kreativitet? 

Margrethe er oppvokst i Bergen, er nå bosatt i Oslo, og har utdanning innenfor strategi og språk (tysk, spansk, japansk). Hun er miljø- og grøntaktivist, og kjent skribent for magasinet D2 der hennes humoristiske hagespalte har underholdt lesere både med og uten hage. Hun er en ildsjel som brenner for at byene skal bevare sine grønne lunger. I 2009 gav hun ut boken ”Den store sneglekrigen”, om hvordan bekjempe den plagsomme Iberiaskogsneglen, også kalt mordersneglen. Våren 2010 kom hun dessuten ut med barneboken ”Maneten Medusa”, et spennende eventyr om det fascinerende livet i fjæra. 

 

Arne Berggren (1960) - EN INTENS MOTVILJE MOT ALLSANG! – Hvordan finner du sann inspirasjon og samtidig klare å styre unna de kreative demonene?  

Arne er født og oppvokst i Oslo. Han er forfatter, musiker, dramatiker og kreativ leder med bred erfaring innenfor næringsliv, forlag, tv, film og teater. Han er manusforfatteren bak dramaserien ”Hvaler” på TV2, og var også en av skribentene til TV- serien ”Seks som oss”. Arne har skrevet en rekke romaner (Stillemannen – historien om et drap), barne- og ungdomsbøker (flere Leseløve-bøker, Aldo Monrad), lærebøker og essaysamlinger. Aldo Monrad, tenåringen fra helvete, figurerer også i Aftenposten hver dag som tegneseriestripe.

Som musiker skriver han låter for, og utgjør den ene halvparten av, duoen Dronning Mauds Land. Skuespillene hans er blitt oppført på scener i Oslo og Bergen, og han er også dramatikeren bak forestillingen ”Dråpen”, en av riksteatrets største forestillinger noensinne. www.arne-berggren.no  

 

Christian Brosstad (1971) – SOSIALE MEDIER OG NÆRINGSLIVET= PERFECT MATCH! – Hvordan kan sosiale medier som eksempelvis Facebook, YouTube og Twitter skape gode relasjoner og grunnlag for god business?

Christian er født og oppvokst i Oslo og jobber som informasjonsdirektør og pressekontakt i Sparebank 1 Gruppen. Hans spesialfelt er kommunikasjon; med vekt på PR, presse og media, samfunnsansvar, selskapskommunikasjon og sosiale medier.

Det har i den senere tid blitt lettere å kommunisere til mange, og samtidig kommunisere raskere på tvers av tid og rom. Christian er en evangelist innen sitt fagområde, og en entusiastisk og flittig blogger. www.christianbrosstad.com  

 

Marie Louise Tank (1949) – FORTELLINGEN BÆRER BUDSKAPET – Historiefortelling er mer enn bare eventyr! Hvordan kan historieformidlingen utnyttes for å lykkes ytterligere i arbeidslivet?

Marie Louise, utdannet skuespiller og har jobbet ved Det Norske Teatret, Fjernsynsteatret, samt drevet sitt eget kompani. Du kan ha sett henne i filmer/oppsetninger som Svein og rotta (2006), Plastposen (1986), Fleksnes fataliteter (1981-82), Fruen fra havet (1979) eller Rosmersholm (1978).

Hun har også utdanning innenfor teatervitenskap, religionshistorie og idéhistorie I 1982 tok hun i bruk sine pedagogiske evner og har siden da forelest for skuespillere, proffe og amatører, og ulike yrkesgrupper. Marie Beskrivelse: http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRXn61BOKKGlSryA1pFJe_teKYdnNUFh3Nc2PtvPBjlZRWYEUwdqQLouise Tank er en svært etterspurt foredrags- og kursholder blant annet innenfor historiefortelling.

”- Historiefortelling er et godt verktøy når vi skal formidle et budskap. Særlig egnet er historiefortelling når vi skal gjøre kompliserte budskap tilgjengelig for alle. Historiene gir grunnlag for dialog. En leder som behersker historiefortelling, vil samtidig åpne for dialogform i sin lederstil”. www.marielouisetank.no

 

Praktisk informasjon:

Sted: Caroline Kino og Konferansesenter i Kristiansund

Tid: 11. januar 2011, kl. 12.30 – 19.00 (felles lunsj fra kl. 11.30, registrering fra kl. 12.00)

Pris: 1990,- eks. mva

Lunsjbuffet: kr. 225,- ikke inkludert i prisen. Betales direkte.

Middag: 2 retter med kaffe, kr. 275.- ikke inkludert i prisen. Betales direkte.


Program:

Lunsj på Quality Hotel Grand              1130

Registrering i Caroline                        1200 - 1230

Margrethe Geelmuyden                      1230 – 1345

Pause med frukt                                  1345 – 1400

Arne Berggren                                    1400 – 1530

Pause med kake                                  1530 – 1600

Christian Brosstad                              1600 – 1730

Pause                                                    1730 – 1745

Marie Louise Tank                              1745 – 1900

 

Middag på Quality Hotel Grand umiddelbart etterpå.

 

Middagsmeny:

·        Dampet steinbitfilet med potetpuré, fiskekremsaus og utvalgte grønnsaker

·        Hjemmelaget sjokolademousse med vaniljekrem

 

Vennligst bruk vedlagte skjema som bindende påmelding og send det til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 5. januar 2011. 

 

 Vennlig hilsen

Elisabeth B Bjerkestrand

salgs- og markedsansvarlig

 

NORDIC LIGHT EVENTS AS

Fiskergate 6 / P.O.Box 78 Kongens Plass / 6501 Kristiansund N, Norway

Tlf: + 47 71 48 92 38 (office) / Mobil: + 47 984 56 335

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Web: www.nle.no