nori zz

 

Fra Nordic Light

 I april har vi gleden av å ønske den franske fotografen Gilbert Garcin velkommen til Nordic Light. Han er en spreking på 82 år og har hatt en utrolig karriere på de 17 årene han har fotografert.

Av og til kommer vi over fotografiske mesterverk som er så fascinerende at vi bare blir sittende og måpe. Slik oppleves det å bli eksponert for Gilbert Garcins fotografier for første gang. Han serverer oss filosofiske godbiter som perler på en snor. Absurde, fiktive, merkelige, fabelaktige, ekstraordinære og unike er ord som kjennetegner hans kunstverk. Komposisjonen synes tilsynelatende enkel, og du tenker irritert på hvorfor du ikke selv har tenkt på lignende motiver.
nori 1

Under festivalen 24. – 28. april 2012 får du både se og høre mer til denne kunstneren som har utgitt fire bøker, stilt ut i hopetall verden over og er å finne i prestisjetunge offentlige og private samlinger. Gilbert Garcins utstilling vises i Kristiansund i perioden 24. april – 6. mai 2012.

Mer informasjon finnes på Nordic Lights hjemmesider: www.nle.no                                        

Bli venn med oss på Facebook og følg oss gjerne på www.blog.nle.no og Twitter.

 Kontaktinfo:

Anne Lise Flavik (daglig leder og programsjef): Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.">Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., Tlf: 920 17 130      

Elisabeth B. Bjerkestrand (pressekontakt): Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.">Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., Tlf: 984 56 335