Nettverksdagen er et årlig arrangement i regi av Traineene i Kom Trainee, og i år arrangeres det for sjette gang. Nettverksdagen er en dag hvor regions yrende næringsliv treffer unge, lovende jobbsøkere. Deltakerne på Nettverksdagen er unge med høyere utdanning og er nysgjerrige på jobbmulighetene i regionen. Bedriftene som deltar representerer bredden av jobbmulighetene som finnes i Kristiansundsregionen.
nett 3
Fra nettsveksdagen 21.desember 2010 som var arrangert i lokalene til Slatlem bil.

Nettverksdagen 2011 arrangeres i Bratthallen onsdag 21.desember, klokken 11.00-17.00.

På Nettverksdagen legger vi opp til en uformell og annerledes kontakt mellom arbeidssøker og bedrift. Deltakerne får se mulighetene som finnes i Kristiansund og bedriftene møter etterspurt kompetanse ansikt til ansikt. Dagen vil blant annet inneholde presentasjoner av bedrifter og hovedsponsorer, intervju med interessante personer fra næringslivet i byen og området, bedriftsstands, musikalsk innslag og matservering. Årets hovedsponsorer er Shell, Adecco og Aibel.

For mer informasjon og påmelding til Nettverksdagen 2011, gå inn på nettverksdagen.no. Arrangementet er gratis for deltakere, men krever påmelding.