Det har vært rene folkevandringen til Atlanterhavsveien i dag. Mange familier har fått julebesøk langveisfra, og det har blitt en tur ute ved storhavet for å se på havet i dag. Hvordan det går i natt er spennende.
hulvok 3

Stor trafikk her i dag av folk som ville se havet. Veien er sjelden stengt grunnet uvær, men det har skjedd. Uværet som er meldt i natt sammen med stor flo blir interessant å se.
hulvok 4
Folk kom utpå her til langt på kveld. Ved 17:40 tiden søndag øker det kraftig på. Minst storm .
hulvok 1
Her er "basen" til BN, egentlig en h..campingplass. Fra vogna til sjøen er det 14 meter. En bergskrent redder vel hele greiene. Natt til 1. nyttårdag i fjor var det storm fra nord, og da slo sjøfokket over vogna.
hulvok 2
Vognfundamentet er festet til fjellet med 7 dype fjellbolter og strekkfisker. Til hovedakselen under en stor offshore strekkfisk av en meters størrelse. I dag ble 5 tonns jekkestropp satt over taket til Dagmar-besøket. Havner hele greiene i Hulvågstrømmen må det være noe feil, kanskje chassiset kan flerres av fundamentet ? Tanken er der på det verste.  I så fall blir det ikke mulig å rapportere noe som helst i framtiden.