land_zz

Gunnar Settemsdal:

Fra byen melder  Tom E. Felberg  og Gunnar Settemsdal  om at 5-landsmarsjen gikk av stabelen i dag. Det var litt for glatt til å gå enkelte steder, men at sundbåten gikk kontinuerlig.

Tom E. Felberg :

Startet ved Kaffebrenneriet på skikkelig holkeføre. (Glatt var det mesteparten av turen). ”Spant” opp til Kirkelandskirka og derfra over Innlandsbroa til Dødeladen. Sundbåten gikk i kontinuerlig rute, og den var i dag gratis! Turen opp til Nordlandskirka var også glatt! Der ble vi påspandert kaffe og pepperkaker før vi tok fatt på turen tilbake til utgangspunktet. Ett av bildene viser vindens herjing i natt – en R hadde blåst ned der oppe på Bjønnahaugen, og stativet bak var ødelagt. På vei over Nordsundbroa dukket det opp 2 ferger – ”Stordal” som lå ved kai på kirkelandssida og ”Bolsøy” som stevnet ut Nordsundet. I Vågen lå jammen også ”Veøy” på gomasida. Det ble 4-landsmarsj på oss – nok glatt føre for i dag.
tommen
Tom Felberg lagde dette oppsettet av dagen.
land_1
Litt glatt, men sundbåten skal ha vært brukt mye i dag. (Foto: Gunnar Settemsdal)
land_2
Utenom sundbåttillegget på Innlandet ble denne bøya observert, noe som må være fortøyningsbøya til Frode Alnæs. (Foto: Gunnar Settemsdal)